Musik – Björn Rydhög, OneTwoSing och Simon Ahlström!

Häng med på fantastiska och härliga musikkvällar i vår älskade Folkets Park!

Välkommen till Silverforsens Folkets Park den 18/8: OneTwoSing, 25/8 Simon Ahlström och 2/9 Björn Rydhög. Ta med dig ditt sällskap eller kom själv för en kvälls musikunderhållning.

Björn Rydhög

När: 2/9 – 19:00,

Var: Folkets Park i Kävlinge

Tillsammans med producenten Johan Sigerud (JRSS) har Björn Rydhög förfinat ett modernt beatbaserat pop sound med starka melodier och luftiga retrosyntar. Deras senaste samarbete ’Let’s Not Get Old’, ’New Day Coming’ och ’I Don’t Wanna Be Alone’ har redan spelats på Sveriges radio. Musiken berör de djupaste lagren av tillvaron och all skönhet som finns runtomkring. En musikalisk följeslagare som vägleder oss över oroligt vatten, transcenderar döden och omfamnar livet.

Fika hos Stinas i Parken!

Fri entre

Ett samarbete mellan Kulturföreningen Silverforsen, Sparbanksstiftelsen Skåne, ABF MittSkåne och Kävlinge Folkets Park

Simon Ahlström

När: 25/9 kl.19:00

Var: i Folkets Park Kävlinge

25/9 – Simon Ahlström

Under kvällen får vi höra Simon Ahlström, trubadur från Eslöv som underhåller med sånger av Afzelius och Wiehe samt egenskrivna sånger.

Fika hos Stinas i Parken!

Fri entre

12/8 – OneTwoSing

Vi hade turen att få ha OneTwoSing på scen! Med bra toner och ett roligt quiz fick vi möjligheten att ha dessa artister på plats i Kävlinge Folkets Park.

10 sångare på scen som sjunger upp till femstämmigt! Vi ser framemot nya och gamla hits som är både lugna och ibland poppiga från sångare och gitarrist! Det bjuds under kvällen också på quiz! Läs mer om OneTwoSing här https://onetwosing.se/

Dela det här inlägget:

You must be logged in to post a comment