Välkomna på Hantverksmässa!

Den 3/9 – 2023 mellan 12:00 – 16:00 anordnar Kulturföreningen Silverforsen hantverksmässa där Konstforum särskilt bjudits in för att visa upp sitt skapande och medarrangera en fantastisk hantverksmässa. Det kommer att finnas prova på-tillfällen och workshops och många fina alster att titta på.

VÄLKOMNA

Är du en konstnär, hantverkare och vill ställa ut? Kanske kan du tänka dig att hålla en workshop, eller visa upp ditt hantverk på något annat sätt? Vi vill gärna ha ett varierat utbud till våra besökare, så skicka in din intresseanmälan med:

  • en kort presentation av ditt arbete
  • om du att ha ditt hantverk eller konst till försäljning
  • om du är du intresserad av att hålla en workshop eller prova på-stund

Eventet hålls i samarbete med Kävlinge Folkets Park och ABF Mittskåne

Dela det här inlägget:

You must be logged in to post a comment