Barnteater – Lilla jag och drakarnas drottning

Ta med barnen på musikalen Lilla jag och drakarnas drottning – ett nyskapande möte mellan dragshow, barnteater och konsert 

Var: Silverforsens Folkets Park, Kävlinge

När: Den 30 juli kl 14:00

Pris: Föreställningen är helt gratis

Lilla jag och drakarnas drottning är ett nyskapande möte mellan dragshow, barnteater och konsert.

Det prisbelönta teatersällskapet Bland drakar och dragqueens nya musikal är en unik blandning mellan glamourös dragshow, levande musik och barnteater, och har gjort succé på Konserthuset Stockholm. Föreställningen är ett spännande äventyr fullt av fartfyllda rörelser, interaktiv dramatik och fantasifull kostym som engagerar både barn och vuxna. I varje steg av handlingen bjuds publiken in att sjunga, dansa och “kliva in” i berättelsen på olika sätt. Här ryms både lekfullhet och ett viktigt budskap om att våga vara den man är.

Bland drakar och dragqueens musikal gestaltas av den kända dragshowartisten och skådespelaren Inga Tvivel (Jan Ericson) till ackompanjemang av pianisten Daniel Englund. Föreställningen är regisserad och skriven av författaren och regissören Petter Wallenberg.

Ett samarbete mellan Folkets Hus och Parker, Kulturföreningen Silverforsen, ABF MittSkåne och Kävlinge Folkets Park.

Dela det här inlägget:

You must be logged in to post a comment